EN PÆN JULEGAVE

JULEGAVE ØNSKER

julegave ønsker1. jane kønig lovetag halskæde //2. samsøe jakke //3. menu salt og peber //4. stigereol //5. 9mm olympus objektiv //6. muuto sofabord //7. moss copenhagen ring //8. apple tv //9. hvidløgspresser //10. smoothie blender //11. stine a halskæde

Jeg har altid haft svært ved, at skulle lave en ønskeliste, da jeg som regel bare køber det jeg har brug for, hvis jeg skulle stå og mangle noget. Derfor består min ønskeliste også bare primært af ting, som kunne være pæne eller seje at eje. Blandt andet et apple tv, som jeg længe har ønsket mig, men bare ikke fået taget mig sammen til at købe.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN PÆN JULEGAVE