BABAYLISS CURL SECRET

COOL BIKER JACKET

 photo heart-museum_zps342268a6.jpg photo joanna-blogger_zps6534c128.jpgblogger-herning photo only-laeligderjakke_zps4175db82.jpg photo danielwellington_zps0fa79741.jpg
 photo daniel-wellington_zps02067ce7.jpg photo herning-blogger_zpsd5b891ab.jpg

læderjakke: only // t-shirt: h&m // jeans: dr. denim // støvler: b&co // ur: daniel wellington

Sidste fredag smuttede jeg med min projektgruppe fra TEKO på Carl-henning Pedersen museet, for at lave et photoshoot til vores messestands projekt. Museet er simpelthen så fint og meget enkelt, hvilket også lige gjorde det muligt at tage lidt billeder af, hvad jeg havde på den pågældende dag. Jeg har nemlig fået en super cool læderjakke, som jeg nærmest bor i for tiden. 420 kroner er altså lidt af et køb – også selvom den er fra only, så er jeg nu alligevel ret vild med den. I kan finde den her.

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

BABAYLISS CURL SECRET