FØRSTE DAG PÅ TEKO

SMUKKE PERLER FRA JULIE SANDLAU

 photo julie-sandlau-forgyldt-sten_zps94005e9d.jpg photo julie-sandlau-perler_zpsc0ffa6a2.jpg photo julie-sandlau-smykker_zps0202ebd7.jpg

Nogle lidt finere perler til ørerne har længe stået på ønskelisten, og da jeg fik chancen for at vælge et par øreringe fra chanti, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det skulle være disse fra Julie Sandlau. Jeg kan i øvrigt godt lide, at det ikke “kun” er perler, men der samtidig også er et par fine sten ved siden af.

Jeg tror jeg er blevet lidt smykkeforvirret, hvis man kan sige dette? For normalt plejer jeg ellers kun være til oxiderede smykker, men synes nu samtidig også der er et eller andet pænt ved guld, så nu skifter jeg altså lidt imellem det ene og det andet.

translation: i’ve been looking after some pearl earrings for a while, and found those really beautiful ones from julie sandlau. I love that it’s not only a pearl, but some stone around them too. 

/gift from chanti

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØRSTE DAG PÅ TEKO