I WOULDN'T MIND WEARING

PHOTOSHOOT MOODBOARD

young-and-free-moodboardGodmorgen skønne læsere. I dag skal jeg på photoshoot i Varde og er derfor stået tidligt op, for at kunne nå alt inden jeg skal afsted. For en uges tid siden lavede jeg dette moodboard, som en slags inspirations board over den stemning, som jeg gerne vil bringe ind i billederne. Jeg er spændt på at se, hvordan det hele kommer til at forløbe. En update skal I nok få, og ellers følg med på instagram @fashionaryblog, Det ville i øvrigt være super fedt, hvis I gad følge min fotoside stylefoto på facebook!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WOULDN'T MIND WEARING