PHOTOSHOOT MOODBOARD

PÆNE POSTERS OG ILLUSTRATIVE PLAKATER

grafiske-plakater1. playtype // 2. i love my type // 3. wonderhagen // 4. no17 // 5. mikkel & maris // 6. i love my type // 7. bentzenberg // 8. moebe // 9. mikkel & maris // 10. no17 // 11. wonderhagen // 12. bentzenberg // 13. playtype // 14. wonderhagen // 15. nanna kill // 16. mikkel & maris // 17. lene nørgaard // 18. trine struwe

Jeg har altid haft et eller andet for pæne plakater. Nok især fordi jeg har tendens til et meget hvidt hjem ala, hvide hylder, seng, sengetøj, kommode og jeg kunne blive ved. Derfor har jeg fundet et lille udvalg af pæne posters, som godt måtte hænge i mit hjem. Har I en favorit? eller måske kender I til endnu flere seje webshop med illustrationer, som jeg bare må kende til?!

4 kommentarer

 • Virkelig fine plakater! Jeg bliver altid fristet på juniqe.com og artrebels.com 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg bliver nødt til at gemme det her indlæg – jeg MÅ have fat i mindst 2 af dem snart, måske næste lønningsdag? 😉

  Du kender sikkert Society6, men der er altså mange fine sager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med dit indlæg! Det er nogle skønne plakater du har fundet frem. Lige nu kører jeg en giveaway på min blog, hvor du har mulighed for at vinde en valgfri plakat, fra Livink, der er en af mine favoritter hvad plakater angår. Deltag hellere end gerne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Jeg eeeeelsker nr.3! 🙂 Har selv lige købt fra http://www.tukanprojektet.dk, den er jeg også rigtig glad for. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PHOTOSHOOT MOODBOARD