TIME FOR A BREAK

FAVORITE MAKE-UP BRAND

yves-rocher

solpudder 135 kr. // rouge 75 kr. // mascara 139 kr. // consealer 105 kr. // foundationpudder 135 kr. // eyeliner 75 kr.

For nogle år siden fik jeg smag for Yves Rochers make-up produkter, som nu gør jeg næsten udelukkende bruger deres produkter, dog med et miks af min sephora mascara og lancome concealer. Jeg er fan af, at make-up kan freshe ansigtet op, men at der aldrig skal overdrives. Dette er også grunden til jeg blot bruger en primer, til at dulme mine meget røde kinder. Derefter en solpudder, som jeg stort set har brugt lige siden jeg var 16. Jeg har altid været stor fan af en lækker pudder, som blender godt ind i huden og ser naturlig ud. Denne solpudder, får mit ansigt til at se meget naturligt ud. Nok et af de produkter jeg er gladest for hos Yves Rocher må være deres eyeliner. Jeg har simpelthen aldrig prøvet noget bedre. Derudover er det bedste nok, at priserne er overkommelige.

/dette indlæg er IKKE sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIME FOR A BREAK