BEAUTIFUL LACE BRAS

WELCOME TO MY HOME

 photo interior-inspiration_zpsf5c3b685.jpg photo hjemmelavet-spisebord_zpsf2535025.jpg photo ikea-badevaeligrelse_zpsebc509d2.jpg photo ikea-sofa_zps76cb2520.jpg photo kahler-vase_zpsc7f018fc.jpg photo graring-sofa_zps0efad165.jpg photo koslashkken-inspiration_zps64546278.jpg photo bolia-seng_zps0999de62.jpg photo sovevaeligrelse_zps1a4d2dc3.jpg photo makeup-kommode_zps12f01f59.jpg

Jeg har helt glemt at vise jer billederne af mit lille hjem her i Birk, i forbindelse med at jeg tog nogle billeder af mit plankebordbord, tog jeg nemlig også nogle af hele lejligheden. Jeg er flyttet ud i Birk Centerpark, som ligger nærmest lige ved siden af TEKO. Jeg bor i en lille sød lejlighed/rækkehus med køkken, toilet, stue og et soveværelse – og så tager det mig kun 5 minutter at gå i skole. win win

translation: i totally forgot to show you my apartment here in Herning. I was so lucky to get one of the apartments in Birk Centerpark, which literary one is a 5 minutes walk from TEKO. I have my own kitchen, bathroom, livingroom and bedroom – which is more than perfect for me. Sometime I actually think it’s too much.

   

35 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTIFUL LACE BRAS