NY SÆSON - 4 CASUAL OUTFITS

NEW IN: PINSTRIBED SHIRT

 photo stribetskjorte_zpsa19c2b7a.jpg photo shirtwithstribes_zps4912149f.jpg

Det er ikke sådan at flytte hjemmefra og føle shoppetrang. Dog undskyldte jeg mit lille skjorte køb i torsdags med, at det jo “bare” var h&m og jeg rent faktisk ikke har købt et eneste stykke tøj siden jeg er kommet hjem fra Australien. I øvrigt synes jeg en blå stribet skjorte passer perfekt ind i min ellers mørke garderobe.

translation: nothing like moving to your own flat, saving money for food and rents, while you feel like shopping instead. I bought this shirt with stribes the other day, and used the excusing, that it was only from h&m and I haven’t been shopping since I came home from Australia.

3 kommentarer

 • Den har jeg også haft fingrene i et par gange, og virkelig overvejet om den skulle med hjem.. Det må vist nok vente til september 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er et must! Den er flot! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg føler med dig Johanne, det er nemlig ikke sjov når shoppetrangen viser sig og man ingen mønter har – men thank God for H&M og sikke en fin skjorte 🙂

  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY SÆSON - 4 CASUAL OUTFITS