BYRON BAY

SUNSET IN NOOSA

 photo noosaaustralia_zpsb7476e54.jpg photo noosasunset_zps7a40f3f7.jpg photo noosabackpacker_zps6818790a.jpg photo noosabeach_zpsf3ef8354.jpg photo noosahostel_zpsb3e0ec11.jpg

Wow hvor går der bare længe imellem at jeg får blogget og hold op hvor tiden dog bare flyver afsted. Jeg backpacker stadig op af østkysten i australien og om kun 10 dage tager jeg hjem til danmark igen. Jeg har dog oplevet så mange helt fantastiske ting her og mødt mennesker fra rundt omkring i verden. Jeg er tom for ord når det kommer til bloggen og nok et sted lige nu i mit liv, hvor jeg kan se hvor meget en blog virkelig får en bundet og låst en fast til noget så materialistisk i stedet for at leve i nuet og være hundrede procent sig selv.

translation: the time is flying away and I’m not really good to keep you updated and blog anymore. I’ve realised how much I’ve been connected to the internet and the fact that I’ve been living in this materialistic blog world, instead of living the life and being your self hundred procent.

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

BYRON BAY