BEAUTIFUL BLUES POINT

PREPARE YOUR HAIR FOR SUMMER

 photo redkenextremeshampoo_zps4e85e248.jpg photo redkenextremeconditioner_zpsec1c0adb.jpg

At være lyshåret er ikke lige altid nemt. Efter for meget hårfarvning i efteråret er mit hår begyndt at knække af, hvilken ikke er blevet bedre efter at være kommet herned, hvor mit hår er blevet endnu mere slidt af solen. Derfor spurgte jeg min veninde Matilde, der er make-up stylist og frisør, hvad der ville være det bedste og hun anbefalede mig at bruge denne shampoo fra Redken, som giver håret masser af proteiner, der trænger dybt ind i håret og genopbygger det nedslidte hår. I kan finde både Redken extreme shampooen (her) og Redken extreme conditioneren (her) med 20% rabat. Et rent mirakel som har hjulpet mig hernede i solen.

translation: my hair is really damaged after i’ve colered it to many times, and the sun here is australia doesn’t make it better, so I asked my girl friend, who is make-up artist and hairdresser, what I could do, and she told me the best thing would be, to use the extreme shampoo and conditioner from Redken, that gives the hair protein, restores strength and adds shine.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

BEAUTIFUL BLUES POINT