LOT'S OF STRIBES

MEDINA x GOSH – Behind the scenes

 photo medinaxgoshkollektion_zps63eadb5c.jpg

Tilbage i efteråret lancerede Gosh i samarbejde med Medina en virkelig lækker kollektion, som består af fire læbestifter, fire neglelakker, to duo eyelinere, en duft og en mascara. Fælles for produkterne er, at de alle er opkaldt efter hendes titler på nogle af hendes største hits. Det er altid et lille sats at lave en ny kollektion i samarbejde med en udefrakommende, men Medina har virkelig formået at lave en kollektion i tæt samarbejde med GOSH, som indeholder nogle rigtig fine og rolige farver, langt de fleste kan have i make-up pungen.

 


Jeg har altid synes Medina har den skønneste personlighed og derfor er denne lille forsmag og behind the scenes film virkelig hyggelig og afspejler helt sikkert hendes stærke attitude, samt rå, trendsættende og sexede stil. En make-up kollektion med stærke farver, som Medina vil bruge til at peppe et af hendes mere afdæmpede outfits op med.

translation: back in autumn 2014 did GOSH a collaboration with one of Denmark’s top artists and style ikon – Medina. A make-up collection with four lipsticks, four nail polishes, two duo eyeliners, a perfume and a mascara, which all together was named after some of her top songs. I’ve always find her style and strong personality really inspiring and this little “behind the scenes” video showing the best of who she is.

/sponsored by gosh

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOT'S OF STRIBES