IN THE JUNGLE MOOD

WAVES SURF SCHOOL SYDNEY

waves surfschoolsydney surf schoolsurfcamp sydneysydneys best surfer wavessydney best surferlighthouse beachsurfschool sunsetwaves surf schoolsydney goannasurf school sydney

Man kan vel ikke tage til Australien uden af surfe, så min veninde og jeg besluttede os for, at vi ville på surf camp i Sealrocks for en måneds tid siden, hvilken var en kæmpe oplevelse. Det tog os ca 3 timer at komme derop, men helt sikkert hele turen værd! Lørdag kørte vi til Lighthouse beach, som ligger lige bag ved sealrocks. Naturen nord på er så smuk og så var der heller ikke andre end os på den kæmpe strand. Efter at have fået teknikken ind, begav jeg mig ud på det store hav for at fange nogle store bølger. Jeg følte mig så sej, da der kom en stor bølge og jeg kom op at stå. Jeg ved virkelig ikke hvad der er ved australien, men ting som dette får mig til at ønske, at jeg kunne bo her resten af mit liv.

translation: you can’t travel over seas without surfing in Australia’s big waves. My girl friend and I decided to go on a surf camp, which was  a big experience. It took us about 3 hours to get to Forster near Sealrocks, but it is definitely worth it. On saturday where we going to a beach called Lighthouse beach behind Sealrocks. The nature and the beaches is so beautiful north from Sydney, and we where the only people on the big beach that day. After getting into the technique, I where paddling out to catch some big waves. I got the most awesome feeling when I got up in a really big wave for first time. I don’t know what there is about Australia, but things like this make me wish I could stay here the rest of my life.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IN THE JUNGLE MOOD