INTERIOR INSPIRATION - THE BLOCK

21ST BIRTHDAY GIRL

joanna 21 birthday sydney birthdayjoanna birthday sydney watsons bay bloggerdress: zara, sandals: rubi, bag: urban originals

Igår fyldte jeg 21 år. Sikke dog tiden går. Føler mig halv gammel.. Jeg vågnede op til gaver fra min mor og hostfamilie, så kørte vi til den lækreste cafe for at spise morgenmad. Senere mødtes jeg med min danske veninde ved færgen og så sejlede vi til Watsons Bay. Et virkelig smukt sted, som jeg helt sikkert må tilbage til. Som nogen af jer måske har set i nyhederne i Danmark, kom der en kæmpe storm ind over Sydney med store lyn, heldigvis tror jeg medierne overdrev lidt, for det var alt kun regn og lyn. Matilde og jeg tog tilbage til The Rocks omkring Harbour Bridge og fandt et sted at spise. Hen på aftenen tog jeg hen til min veninde fra Californien i Surry Hills og så film og spiste alt for meget chokolade.

TRANSLATION: I turned 21 yesterday, so I woke up to presents from my mom and host family. We went to the most beautiful and really tasty cafe in Wahroonga called the Butcher’s Block. Around 1pm took my danish girlfriend and I the ferry to Watsons Bay. Such a beautiful place, that I have to go back to one day. We took the ferry back to The Rocks under Harbour Bridge, where we found a restaurant and got some dinner. At the night I went to my girlfriend from California flat, to watch movie and eat a lot of chocolate. She’s living in beautiful Surry Hills.

3 kommentarer

 • Tina Hoffbeck

  God eftermiddag og et stort højlydt tillykke med dine 21 smukke år:-)

  dejligt du får en masse gode oplevelser og dejligt at du nød din fødselsdag.

  Meget fint billeder, der hvor du står lidt under den kæmpe palme, det skulle du få i stort og op på væggen.

  Hilsner fra Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com (selv om du er down-under, så har min datter en giveaway kørende, du måske vil være med i)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med fødselsdagen. Håber at du har haft en fantastisk dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIOR INSPIRATION - THE BLOCK