FASHIONABLE BIRKENSTOCK SANDALS

THAT YELLOW SUMMER OUTFIT

summer-outfit australiaselected femme jumpsuit, pieces sandals, pieces necklace, pieces bracelet, selected femme bag, zara leather jacket

Okay gider ikke være lyseslukker, men jeg glæder mig altså til at komme ned i varmen. Specielt til ikke at skulle pakke mig ind i 10 trøjer + tørklæde og ligne en eskimo! Selvom det stadig er vinter og koldt herhjemme, kan jeg vel godt inspirere med et sommerligt outfit, nu når butikkerne alligevel allerede begynder at sælge forår og sommertøj her fra januar af. Jeg vil i hvert fald gerne eje den fine jumpsuit fra selected, som ville passe perfekt til mine nye sandaler fra pieces, som jeg købte lige før jul på Sarenza.

translation: I’m looking forward to Australia! Especially for not having to pack me into the 10 jerseys + scarf and looking like an Eskimo! Although it is still winter and cold at home, I might inspire a you with a summer outfit, now when the shops already start selling spring and summer clothes here in January. I would certainly like to own the fine jumpsuit from selected femmme that would fit into my new sandals from pieces that I bought just before Christmas on sarenza.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

FASHIONABLE BIRKENSTOCK SANDALS