VELKOMMEN TIL AUSTRALIEN!

MY HOME IN AUSTRALIA

au pair australien au pair indretning grace a memoir grace coodington indretning australienbeauty australia shopping australien sunglasses australiaSom en start på mit australske liv, bør I lige se mit skønne værelse som jeg bor i. Jeg vil selv mene det er super hyggeligt med en kæmpe seng, masser af plads til mit tøj og generelt er det bare rigtig hyggeligt her. Jeg bor 20 minutter fra selve centrum, hvilket ikke er særlig meget for australier. Dog er det ikke altid bare lige “en smuttur til byen”, men samtidig er det også rart at komme lidt væk fra larm, mange mennesker, turister og stress. 

translation: I thought you might want to see how my room looks like, so I just took some photos for you. I didn’t wanna show you the house I’m living in, for the sake of my family. I live in a big room with a really big and comfortable bed and have a lot of space for my clothes. I live 20 minutes from the city, which isn’t that much and I love to live in this little suburb. 

   

4 kommentarer

 • Hvor ser det bare helt vildt hyggeligt ud. Glæder mig til at følge med dernede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op, hvor ser det lækkert ud! Jeg er vild med at der kommer så meget lys ind i rummet. Det betyder virkelig meget. Og så er de der “scallop”-gardiner bare så fine! Og det samme er den lille elefant i vinduet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvor ser dit værelse dejligt ud!
  Glæder mig sådan til at høre meget mere. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er du kommet fint på plads. Det er jo så hyggeligt!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VELKOMMEN TIL AUSTRALIEN!