BEAUTIFUL PEARLS FROM CHINA TOWN

MY FIRST AUSSIE OUTFIT

sydney bloggerfashion blogger sydney australie fashion blogger sydney blazer sydney blogger danmarkI dag har jeg været i Surry Hills med en dansk veninde. Hvis man virkelig gerne vil finde de fede steder at shoppe og finde inspiration i gaderne, skal man lidt væk fra indre by af. På en sidegade til Oxford st. ligger Crown st. som er et lidt mere groovy kvarter. Jeg ved ikke helt hvilket ord på dansk man kan bruge som groovy – men altså det er her hvor folk tør skille sig ud og har deres egen tøjstil, der er masser af hyggelige cafeer og butikkerne er lidt finere med eksklusive varer. Virkelig et inspirerende kvarter jeg skal tilbage til snarest (også for at tage lidt billeder til bloggen!)

Jeg fik søde Matilde til at tage et par outfit billeder af mig. Måske ikke fordi jeg havde det mest inspirerende outfit på i dag, men med 28 grader og halvoverskyet vejr begav jeg mig ud i et lidt mere komfortabelt outfit. Jeg elsker i øvrigt stadig mine lækre lædershorts fra zara alt for højt!

translation: I’ve been in Surry Hills today with a friend. If you really wanna find the cool shops and a more groovy place to hang out, is Surry Hills amazing for that! You can walk down at Oxford st. and turn right at Crown st. Then you’ll see a lot of cool shops with different clothes – more scandinavia and minimalistic, there is also a lot of beautiful places to get lunch and find inspiration by all the people in the street – a street where people stand out and have their own style. A really inspiring neighborhood I gotta get back to as soon as possible (also to take some pictures for my blog!)

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTIFUL PEARLS FROM CHINA TOWN