POSTCARD FROM SYDNEY

BEAUTIFUL PEARLS FROM CHINA TOWN

pearl earrings ebayEnglish translation below// Den anden dag var jeg et smut forbi China Town med min veninde. Det er jo det rene ebay. Jeg fandt et par virkelig fine perleøreringe til kun 3$, hvilket er 15 danske kroner. De havde simpelthen alt lige fra taske, ure, tøj, smykker, iphones covers, make-up og til diverse grøntsager. Så hyggeligt, at jeg helt kom i “jeg er ude og rejse” stemning, selvom jeg efterhånden føler mig ret hjemme her efterhånden.

translation: I went to China Town in Sydney the other day. They had this huge market with everything. I makes me feel like I was on Ebay. I found those really beautiful pearl earrings for only 3 aus $. They had like everything at the market. Bags, watches, clothes, jewelry, iPhone covers, make-up and vegetables. A really different market, that makes me feel this “I’m on a holiday” mood, though I’m started to feel like this is my 2nd home now. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTCARD FROM SYDNEY