WIN WHAT YOU WANT - 100.000 KR.

AUSSIE AND THE GOOD COFFEE

pottery green bakers sydneyI sidste uge var jeg inde i en lidt hård periode, men min weekend vendte lige rundt på det hele da jeg mødtes med den sødeste pige fra Californien, som nu bor i Surry Hills. I dag har jeg fri og startede derfor dagen ud med en lækker kop kaffe med min hostmor på Pottery Green Bakers. Her i Australien går de virkelig meget op i kaffe og støtter op om de lokale små caféer, hvis de altså laver god kaffe. Derfor har min hostmor også anbefalet mig nogle af hendes favoritter. Indtil videre er jeg stor fan af Pottery Green Bakery, Ventuno og så en virkelig hyggelig cafe på Young st. i Surry Hills ved navn The French House, som min australske veninde tog mig med til i søndags. En ting må jeg sige, jeg har aldrig fået så god kaffe, som jeg har her i Aussie!

translation: Last week I was in a bit of a hard time, but my weekend turned it around, when I met the sweetest girl from California who now lives in Surry Hills. Today, I am not working, so i started my day off with a cup of coffee with my hostmor at Pottery Green Bakers. In Australia they are really committed to their coffee and and support the local small cafes, if they are making good coffee, so my hostmom told me about all the good ones. So far I’m a big fan of Pottery Green Bakery, Ventuno and then I visited a really nice cafe on Young st. in Surry Hills called The French House, as my Australian friend took me to last Sunday.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WIN WHAT YOU WANT - 100.000 KR.