NEW HAIRCUT

SLUT MED UREN HUD

a-vitamin-kapsler a-vitamin-serum ecookingSom I nok ved døjer jeg ofte med lidt uren hud. Selvfølgelig handler det også meget om hvordan man har det psykisk og hvad man putter i munden, men jeg har aldrig kunne finde nogle produkter, som kunne gå ind og hjælpe, men nu har min chef udviklet en lang række naturlige produkter til hendes firma Ecooking, som hver især kan hjælpe på at give en, en smukkere hud. Jeg var så heldig at få dette fine glas i julegave af hende, som er fyldt med 60 små kapsler, hvor der er flydende A vitamin serum indeni, som smøres direkte på huden.

I kan finde eller de andre produkter lige her og læse meget mere om hvad Ecooking er på deres Ecookings hjemmeside. Dog kan produkterne ikke købes online, men man kan finde en forhandlerliste på hjemmesiden. Til dem der bor i Kolding, kan alle deres produkter købes hos Birch&Bogø.

translation: as you may know, I sometimes have a little kind of acne. Of course, it’s also a lot about how you feel mentally and what to put in your mouth, but I have never found some products that could help, but now my boss developed a wide range of natural products for her company Ecooking. I got this little glass of A vitamin in a christmas present from her, which is filled with 60 small capsules, which are liquid vitamin serum inside, as you applies directly to the skin.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW HAIRCUT