I WOULDN'T MIND WEARING THIS OUTFIT

PÆNE BLONDE BH’ER

blonde undertøj

1. monki bra, 2. calvin klain bostier bh, 3. black ganni bra, 4. monki klara bra, 5.  monki anjali bra, 6. monki galaxy bra, 7. monki ingrid bra, 8.   monki julia bra, 9. ganni bra, 10. pieces bra, 11. white ganni lace bra, 12. monki stacy bra, 13. pieces lace bra, 14. pieces tube bh, 15. monki tina bra, 16. pieces lace bra, 17. gina tricot triangle bra, 18. gina tricot balcony bra, 19. pieces leopard bh, 20. vero moda bra, 21. pieces deny bra

Jeg har et eller andet for kombinationen af blonder og bh’er. Faktisk har jeg ikke rigtig gået med en rigtig bh de sidste 2 år, efter jeg fik øjnene op for de enormt lækre og behagelige blonde bh’er. Jeg har derfor fundet et lille udvalg af nogle meget flotte blonde bh’er, som jeg helt sikkert gerne vil investere i. Især den sorte nr. 1 fra monki, er simpelthen bare så fin! Er i til blonde bh’er eller mere almindeligt undertøj? Der er bare et eller andet over en blonde bh – især under en let transparent top.

translation: I have something for the combination of laces and bras. Actually I have not really been using a normal bra the last 2 years, after I began to use the comfortable lace bras. I have therefore found some beautiful bras with laces, which I definitely want to invest in. Especially the black nr. 1 from monki. There’s just something about a lace bra – especially when you use it under a transparent top.

6 kommentarer

 • Thilde

  Heej! Jeg syntes også at blode bh’er såå flotte! men jeg er bare lidt i tvivl om ens bryster ikke enten bliver ret “derforme” eller at man kan se “nipples” gennem ens bluse… er det noget du har oplevet? det er nemlig det eneste der holder mig tilbage fra at gå med på blode-bh-bølgen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det har du selvfølgelig lidt ret i. Med jeg synes bare de er meget mere behagelige end de almindelige bh’er! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • NU er det altså oss på tide at du køber den fine BH fra Monki 😉 Haha. Jeg er SÅ glad for min! Har både nr. 1 fra Monki og nr. 10 fra Pieces, og jeg er så glade for dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige præcis!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene B.

  Elsker også blonder, og fine modeller du viser på bloggen.

  Trekant bh’er duer slet ikke til mig, de er fine, men jeg
  må have lidt støtte til “melonerne” (D75), så no. 10 og 18 kan være et
  par gode valg, som netop er flotte til at have indenunder en top /skjorte
  der er let gennemsigtig.

  Jeg har sjovt nok været så heldig og finde 2 bh’er i Kvicky til 5o kr. (spot-tilbud) jeg
  prøvede dem, og den sorte med netop blonde, bruger jeg hele tiden. Den anden hvid og meget enkel,
  men sidder superfint at kunne finde dem til en god pris. :0)

  smil Lene ,0)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WOULDN'T MIND WEARING THIS OUTFIT