LEATHER SHORTS LIKE SKATERGIRL

NEW HAIRCUT

billig frisør koldingJeg ved ikke om I husker tilbage i oktober, hvor jeg farvede mit hår lyst som jeg altid plejede, og det så for første gang gik helt galt, fordi mit hår havde taget skade af min blå shampoo. Jeg tog til min frisør, som heldigvis var super dygtig og hurtig fik rettet op på det, så mit hår fik den pæneste kolde lyse farve. Nu er mit hår igen blevet langt og der er kommet en udgroning. Jeg valgte dog kun at blive klippet, da jeg alligevel skal ned i varmen og håret automatisk bliver lidt lysnet, derudover vil jeg virkelig også bare gerne begynde at passe bedre på det – så heller ikke mere blå shampoo til mit hår fremover!

translation: I do not know if you remember back in October when I colored my hair like I always did, and it for the first time went very wrong, because my hair had been damaged by my blue shampoo. I went to my hairdresser, which fortunately was super clever and make a really good job, so my hair got a perfect cold light color. Now my hair again been long and there has come an outgrowth. I chose only to got a haircut because I’m going to Australia in the heat will automatically do my hair a little lighter, in addition, I also really just like to start taking better care of it – so no more blue shampoo for my hair to come!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEATHER SHORTS LIKE SKATERGIRL