MONDAY FEELING

THEN THE JOURNEY STARTED

billund lufthavn blogger rejse til australien bloggerDet er vidst blevet tid til at sige hej hernede fra – down under som man siger. Her er det tirsdag morgen kl. 7.00, mens det stadig er mandag aften hos jer. Jeg har det fantastisk og bor ved den bedste familie man overhovedet kunne ønske sig. De har 3 virkelig søde piger og de bedste forældre man overhovedet kunne drømme om. Jeg bor i en forstad til Sydney, hvilket er rigtig hyggeligt. Indtil videre har vi været været ude og spise med deres venner i søndags, til svømmetræning i lane cove igår samt haft deres forældre ovre til barbecue igår aftes (mandag aften). Jeg er stadig ikke helt faldet til, så I høre fra mig, så snart jeg har noget mere at fortælle!

translation: i think it’s time to check in and say hallo from down under. I came in overseas at sunday and was a little tired after an 26 hour long trip to Australia. My host mum and the two oldest girls came at the airport and then we where driving home to my host dad and the little baby. I’ve got the most amazing host family! There are to friendly and really relaxing and wan’t to do the best for as. So the only thing that freaks me out is, that my english isn’t the best and I’m a bit shy. I really hope that it will be better! 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAY FEELING