MEGET MERE UDSALG!

DAILY MAKE-UP

daily make-upJeg er ikke den person, som går med overdrevet meget make-up, men heller ikke en der går udenfor en dør uden en kohl og mascara på. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville vise jer hvad jeg bruger til daglig af make-up. 1. en meget svag baked blush fra elf, som kan købes til 29,95,- lige her. Den er faktisk så lys, at det overhovedet er synligt, men svagt nok til, at det er pænt. 2. blush børste fra nilens jord, som jeg er svært glad for. Den har virkelig den perfekte størrelse. 3. sephora mascara, som lige nu er favoritten. Den laver store flotte øjenvipper og kan købes på deres webshop til 135,- her. 4. lancome taint idole ultra 24h, som efter min mening er den bedste foundation der findes. 5. kohl fra yves rocher, som jeg virkelig også bare kyselsker. Den er virkelig god og holder hele dagen. Kan købes her for 89,- 6. garnier roll on concealer, som desværre er udgået og nu kun kan fåes med køling effekt, men hvis I er heldige findes den i netto og fakta lidt endnu. Perfekt til lige under øjnene. 7. solskinspudder fra yves rocher. En virkelig lækker pudder, hvis man gerne vil udjævne huden og se lidt brun ud samtidig. Kan købes her til 159. 8. nilens jord pudder børste. Verdens blødeste og pæneste pudderbørste, som også har den perfekte størrelse!

translation: I’m not the person who goes with a lot of make-up, but I’m not going out without wearing a kohl and mascara. Therefore I thought that I just want to show you what I use for my daily make-up.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MEGET MERE UDSALG!