EN NEM MÅDE AT BARBERE BEN PÅ

WEARING TEXTURED SHIRT

allfound-store NO1 r:h shirt all found rh blouse allfound-storeblouse: r/h, skirt: samsøe, sneakers: nike

Jeg ved ikke om I kender til webshoppen All found. Jeg faldt selv over den for nogle uger siden og blev forelsket I et par styles derinde fra. Endte blandt andet med at købe den ovenstående bluse fra R/H – et tilpas miks af en flot textur, chiffon og gennemsigtig ryg, hvilket lige er mig! Shoppen har kun de mest eksklusive mærker og hver enkel style er nøje udvalgt eftertænksomt og ud fra at det skal kunne være tidsløst. I kan finde den fine NO1 R/H bluse lige her. Hvilket webshop er jeres favorit?

translation: I do not know if you know the webshop All found. I found the webshop some few weeks ago and fell in love with a few styles. Ended up buying the blouse from R/H – a comfortable mix of a great texture, chiffon and a transparent back. The shop has only the most exclusive brands, and each style is carefully selected thoughtfully and assumed it must be able to be timeless. You can find this NO1 R/H blouse right here.

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

EN NEM MÅDE AT BARBERE BEN PÅ