CHRISTMAS WISHES

SMUKKE SMYKKER HOS JANE KØNIG

jane kønig safir stenjane kønig ring safir stenjane kønig ringejane kønig hornøreringringe kønig oxideretjane kønig butik københavn

Aller øverst på ønskelisten til jul står Jane Kønigs smukke ring med Safir sten. Den er simpelthen så unik og helt vildt flot. Jeg blev dybt forelsket i ringet, sidste gang jeg besøgte Jane Kønig hyggelige smykkeforretning på Gothersgade i København. Jeg vil ikke ligge skjul på, at Jane Kønig nok må være mit favorit brand, når det kommer til smykker og så er både Jeff og Jane virkelig to rigtig rare og passioneret mennesker.

translation: I felt in love with the beautiful golden ring with a safir stone in, when I visited Jane Kønig in Copenhagen some weeks ago. 

7 kommentarer

 • Camilla K. Olesen

  Jane Kønigs fantastiske ringe med safir sten står virkelig også allerhøjest på min ønskeliste. Desværre får jeg på ingen måder julgaver i det prisleje, men ualmindeligt flotte det er de – og man har jo lov til at drømme! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Nielsen

   Det gør jeg desværre heller ikke!! Men smuk er den altså!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, så smukke smykker. Især de første er jeg helt vild med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er helt enormt dygtig!!
  Min ønskeliste indeholder også flere smykker derfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er simpelthen også bare så flot den ring med safir stenen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øringen, der ligner en klo er to die for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Nielsen

   Lige præcis!! Jeg kunne købe mig fattig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS WISHES