25% RABAT HOS ASOS

3. ADVENT – VIND PRODUKTER FRA GOT2B

Gt2b Smooth ’n ChicGlædelig 3. advent! Jeg har brugt dagen på at sove ud (var fotograf til bryllup igår), lave photoshoot og fotografering for et af mine mange jobs. Jeg er virkelig glad for, at så mange gad at deltage i den lækre konkurrence sidste søndag. Jeg ville ønske I alle kunne vinde jeres favorit sko, desværre kunne jeg kun trække en vinder, som blev Trine. Der er sendt en mail afsted til dig! Til jer andre har got2b været så søde at sponsorere disse tre lækre produkter, som I kan vinde:

  • Guardian Angel, som beskytter håret ved varmepåvirkning op til 220 grader. Spray på håret før du bruger glattejern og du får glat hår uden at ødelægge håret med varmen.
  • Smooth ’n Chic er en blød lotion fra got2b, som gør det let for dig at forme frisuren – den bekæmper krus, modvirker elektrisk hår (fra frosten) og gør håret smidigt og blødt.
  • Powder’ful volumizing er en styling powder, som indeholder mikropatrikler, som drysses tæt ved hårrødderne. Giver tekstur og volumen og er samtidig uundværlig til trendy touperinger.

For at deltage skal I følge bloggen på bloglovin samt trykke “like med hjertet” og like bloggens facebook side. Når I har gjort dette, skriver I blot en kommentar. Så finder jeg en heldig vinder næste søndag! 

66 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% RABAT HOS ASOS