WORK.WORK.WORK

INTERIOR INSPIRATION

bolig inspiration

source: pas de nom

Jeg drømmer virkelig meget om at flytte i en lys lejlighed – gerne med hvidt trægulv og store hvide vinduer. Min indretning må virkelig gerne se lige sådan ud, som de inspirerende billeder herover. Jeg har i øvrigt lige fået den fineste vase ind af døren fra Kähler, som jeg glæder mig til at vise frem på bloggen.

Min dag er brugt på at finde tøj, sko og lede efter en model til et photoshoot i næste uge. Derudover er jeg blevet færdig med min portfolio og den er virkelig blevet fin efter min mening. I kan se den lige her på stylefoto. Jeg bliver i øvrigt også super glad, hvis I vil like min side på facebook her.

translation: some inspiration for my apartment – when i’m moving next year. I’ve got a new vase from Kähler, that i’m looking forward to show you. Today I’ve found some clothes and shoes for a photoshoot next week. Please like my new photograph page at facebook here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WORK.WORK.WORK