//YESTERDAY WEARING...

3 NYE STØVLER HOS BIANCO

slangeskind støvle biancohøj bianco læder støvle bianco støvle med kædeInden dans i onsdags smuttede jeg lige ned forbi Jose i Bianco og sørme om hun ikke havde fået tre nye støvler hjem! Jeg er dybt forelsket i slangeskind for tiden, så slangeskindsstøvlen er lige mig! Og så giver den snoede guldkæde giver lige det sidste finish.

Jeg har brugt min dag i Vejle med shopping og cafetur med min mor. Jeg glæder mig til at vise jer den smukkeste ring, som jeg købte. Resten af weekenden står på fotograf jobs både i nat, imorgen og photoshoot søndag. Hav en fantastisk weekend! og husk at deltage i min Jane Kønig konkurrence, som slutter mandag.

translation: Bianco got 3 new styles and i love them all. Especially the one with snake skin! 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//YESTERDAY WEARING...