THE QUILTED BAG

WORK WEAR

outfit collage - work wearshirt: mango, skirt: second female,  jacket: ganni, shoes: zara, necklace: jane kønig, bracelet: shamballa

Imorgen når jeg skal ned på kontoret og arbejde, ville jeg intet have imod at hoppe i følgende outfit. Jeg drømmer virkelig om den lækre Ganni jakken med ternene. Den er simpelthen ikke til at stå for og så er jeg vild med materialet. Jeg ved ikke om I har set de fine shamballa armbånd før, men jeg er virkelig blevet vild med dem. Især det sorte shamballa armbånd ville jo gå til alt og især kunne pifte et par slidte jeans og en t-shirt op! I øvrigt har jeg været dybt forelsket i sådan en nederdel som denne fra Second Female, siden jeg så Biancos designer i sådan en – og den passer jo perfekt, når jeg skal ned og lege kontordame imorgen!

/sponsoreret indlæg

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

THE QUILTED BAG