JACKETS FOR WINTER

GESTUZ SS14

gestuz leather jacket gestuz læder shorts gestuz støvler gestuz skjorte gestuz clutchhvid gestuz jakkegestuz læder jakke gestuz modeller gestuz print gestuz heels gestuz denim shortsUnder modeugen kiggede jeg forbi Gallery, hvor nogle af mine favorit brands udstiller. Jeg var blandt andet forbi Gestuz stand, som virkelig byder på nogle rigtig lækre lædervarer, prints og stilrene farver til næste sæson. Jeg synes virkelig Gestuz formår at lave rigtig mange fine og enkle styles, som kan bruges sammen med meget andet. Nogle af stylesne kommer allerede i butikkerne fra Januar af.

translation: here is some of my favorite styles from Gestuz SS14 collection. I visiting Gallery trade fair at Copenhagen Fashion Week in august. Gestuz doing a lot of minimalistic styles, who can combines with a lot of clothes. I could see myself wearing the mint coat or the black leather jacket. 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JACKETS FOR WINTER