IN FRONT OF THE CAMERA

DANIEL WELLINGTON – CLASSIC BRISTOL

daniel wellington watchdaniel wellington ur

Jeg har fået mig et virkelig smukt ur fra Daniel Wellington – classic bristol hedder det. Remmen har den lækreste chokoladebrune farve og skiven er guld, men med et lille twist af rosa guld. Så fantastisk en farve. Jeg har længe gerne ville investere i nogle guld smykker, så uret er perfekt. Nogle af jer tænker sikkert, at jeg har mit Arne Jacobsen ur, men da det er sølv og sort, er det rart at kunne skifte lidt imellem guld og oxideret. Jeg har længe været til de oxi og rhodinerede smykker, men er nu også faldet lidt for guldsmykkerne. Det her ur fra Daniel Wellington er simpelthen så smukt. Jeg glæder mig til at vise jer det på

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IN FRONT OF THE CAMERA