GOLDEN RINGS

CARE FOR YOUR HAIR

Kerastase Bain Satin 2
Kerastase Ciment Thermique

Mit hår har det med at blive lidt tørt engang imellem. Derfor kan jeg godt lide at bruge nogle hårprodukter, som giver det fugt og gør det mere medgørligt. Lige nu tester jeg denne lækre Kerastase Bain Satin 2 shampoo og Kerastase Lait vital conditioner, som går ind og giver håret fugt. Lige nu bruger jeg Kerastase Ciment Thermique varmebeskyttende creme, når jeg glatter håret, men mit hår er efterhånden blevet en del slidt efter jeg har farvet det og som oftest også føntørre eller glatter det. Så hvis I skulle have nogen form for gode tips til at gøre håret mere blødt og glansfuldt, så kom endelig med dem!

translation: my hair tends to be a bit dry sometimes, so I use those products to keep my hair smooth and shiny. If you should have any good tips to make my hair more soft and shiny, then finally came with them!

/the products is sponsored

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

GOLDEN RINGS