WHO IS THE WINNER?

VIND EUCERIN PRODUKTER

Image Hosted by ImageShack.us

Som lovet kommer en lille anmelde af de lækre produkter fra Eucerin. Derudover også en lille konkurrence. I kan nemlig vinde alle produkterne på ovenstående billede. Det eneste I skal gøre er at følge bloggen på bloglovin her og skrive en kommentar.

Jeg døjer som sagt med uren hud, så det var derfor en god mulighed for at få prøvet noget nyt af. Hver aften har jeg renset min hud. Først med rensemælken og dernæst med en skin-tonic til at opretholde huden. Min hud har tendens til at blive hurtigt tør, derfor brugte jeg den lækre gele agtige cream, som stimulerer vandkanalerne i huden. Jeg har virkelig været yderst tilfreds. Min hud er blevet meget sundere at se på. I øvrigt er jeg rent faktisk rigtig dårlig til at få min make-up af om aftenen. Jeg plejer som regel bare at skylle det af med vand, når jeg går i bad om morgenen. Mest fordi jeg hader make-up fjerner, som oftest er fyldt med en fedtet olie, der gør jeg ikke kan se ud af mine øjne længere. Dog var denne make-up fjerner virkelig lækker og tilpasset øjnenes pH-værdi. Jeg kan helt klart anbefale det hele!

94 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHO IS THE WINNER?