STILL WORKING

YESTERDAYS OUTFIT

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

shorts: topshop, top: zara, cardigan: gestuz, sneakers: new balance

Sådan her så jeg ud igår. Næsten uden make-up og håret stylet med lidt saltvandsspray tog jeg på arbejde igår. Det var tilpas afslappende og tilpas pænt nok til mig. I dag og imorgen har jeg fri, da der pt. er lidt tomt i studiet så den står nok på lidt billederedigering af et photoshoot jeg lavede i mandags og måske er det også på tide at få opdateret min trendsales med noget af alt mit tøj. Er i øvrigt virkelig træt af bloggens design, så meget at det får mig helt i dårligt humør. Det kunne se lidt bedre ud med en menubar og nogle større billeder..

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

STILL WORKING