AND THE WINNER IS...

JUST FEMALE SS14 ACCESSORIES

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Min sidste dag til modeugen bliver som regel altid brugt på messebesøg. Jeg plejer (læs de sidste 3 år) at tage på Gallery tidlig lørdag morgen, for at tjekke alle de nye kollektioner ud. Efterfølgende tager jeg som regel til Vision dinner kl. 12.30 ude ved lokomotivværkstedet/terminal 2. I år var jeg så heldig at nyde selvskab af Cille x2 og Christel. Efter vi havde spist en lækker middag, gik vi rundt og tjekkede nogle af de nye kollektioner ud. Jeg faldt virkelig nogle virkelig fine styles fra Just Female, som jeg glæder mig til at vise jer. Her får I lige nogle fine smykker fra Mesenso at se, som desværre først kommer næste sommer.

translation: saturday at copenhagen fashion week, i visited Gallery and Vision, to check out all the new collections for spring/summer 2014. I felt in love with a lot of styles from Just Female, which i’m looking forward to show you. First of all, I wanna show you their amazing accessories/jewelry collection.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AND THE WINNER IS...