YESTERDAY I WAS WEARING

LONDON DAY 4

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

I går havde jeg planlagt en lille gåtur, da jeg jo har været i London først. Vi tog med subwayen til Tower hill, hvor vi gik over Tower Bridge. Jeg tror mange forbinder navnet London Bridge med Tower Bridge, men London Bridge er altså bare sådan en kedelig bro, hvor Tower Bridge er broen med tårnene, der ligger ved Tower Hill. Derefter gik vi langs Themsen hen til Tate Modern, hvor vi kiggede på kunst. Hvis almindelig gammel kunst keder jer, så tag på etage 4, hvor der altid er nogle vildt spændende og lidt mere organiske udstillinger. Jeg laver et separeret indlæg om Tate Modern, når jeg kommer hjem. Efter et besøg på museet gik vi over Millinium Bridge, som er en vildt flot jernbro, der går over Themsen og direkte hen til St. Pauls Cathedral, som vi gik en tur rundt om, inden vi sluttede af på Starbucks med den lækreste is juice. Jeg bestilte en med Mango og passionsfrugt og min søster fik en med Hindbær, solbær og grøn te.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YESTERDAY I WAS WEARING