DESIGNERS REMIX AW13

LONDON DAY 1

Image Hosted by ImageShack.us

I dag har vi blandt andet hurtig shoppet i Primark (vi har først shoppedag torsdag)

Image Hosted by ImageShack.us

Været i Hydepark og hørt speakers corners. Det var faktisk ret skægt

Image Hosted by ImageShack.us

Taget undergrunden adskillige gange

Image Hosted by ImageShack.us

Og der tilhørende de mange meget lange rulletrapper

Image Hosted by ImageShack.us

Været i British Museum

Image Hosted by ImageShack.us

Afsluttet dagen i Hillsong Kirken, som har gudstjenester i Dominion teateret. Så fantastisk!

Image Hosted by ImageShack.us

Drukket caffe latte i undergrunden på vej hjem

Min blogging har ikke været den bedste på det sidste, fordi jeg blev opereret den første uge og derefter var på camping x2. Derfor nåede jeg heller ikke rigtig at lave et lille “før jeg rejser” indlæg på min blog igår, inden jeg rejste til London. Igår klokken 14.15 ankom vi til stansted lufthavn, hvor vi efterfølgende tog et tog og undergrund derhen til, hvor det er vi bor. I dag har været en lidt “snuse til byen dag”. Jeg glæder mig til at have jer med på min tur rundt omkring i London.

2 kommentarer

 • Mega fedt at du har været i Hillsong kirken.. Elsker Hillsong der er også kommet en i Kbh , den skal jeg snart besøge forhåbenligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Nielsen

   Ja der er så. Den må jeg også snart ind i! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DESIGNERS REMIX AW13