SAMSØE SAMSØE AW13

2 SEXY

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

I den lækre goodiebag fra got2b lå der blandt andet 3 lækre produkter fra schwarzkopfs serie 2sexy, som er nogle produkter til at give håret volume. I dag blev det så tid til at teste dem, efter jeg var kommet hjem fra camping. Da jeg ikke helt har langt nok hår, til at mine egne krøller bliver tydelige nok, valgte jeg at prøve hårdsprayen i stedet for spray moussen. Som I kan se på før og efter billedet giver den rigtig god volume og så dufter produkterne i øvrigt virkelig godt. I goodiebaggen lå blandt andet også en lightening spray, som jeg vil dip dye min søsters hår med, når vi kommer til London.

Nu står den på tøjvask og pakning, da jeg smutter på endnu en camping tur med nogle andre venner i morgen efterfulgt af en uges storbyferie i London med min mor og søster i uge 30. Nyder I jeres ferie og hvad bruger I den på?

   

3 kommentarer

 • Super lækker anmelde, og fede sommerferie planer! Ses vi i øvrigt til modeuge i august søde?

  Huge hugs http://www.gittemary.com
  http://www.youtube.com/Gittemary
  http://www.facebook.com/ThePictureOfMary

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suverænt til at udfiltre og udglatte håret Det, der derimod er i, er vand, en blødgører og stoffet behentrimonium chloride. Det lyder måske ikke af meget, men det er faktisk en ret effektiv blanding. Behentrimonium chloride er stjernen her. Jeg er kun stødt på det i Moroccanoils serie ellers , men det er fantastisk til at udglatte filtret hår. Det føles ret fantastisk. Og det bringer mig frem til, at dette ER et virkelig godt produkt – selvom jeg bliver lidt træt af navnet og de 10 punkter. For det er suverænt godt til at udfiltre og udglatte tørt og filtret hår. Hvis du er træt af moroccanoil-agtige silikone produkter, så er dette et super alternativ at prøve (der er silikone i dette, men meget, meget små mængder).

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAMSØE SAMSØE AW13