READY FOR TAN

KONKURRENCE: VIND 2 BIOGRAFBILLETTER

Har I hørt om filmen Player, som kommer i biografen den 20. juni? Det er en komedie med Casper Christensen og Rasmus Bjerg i hovedrollerne. Den handler om Rasmus Bjerg, der arbejder i et advokat firma, hvor han rejser til Sydfrankrig for at løse en skilsmissesag. Dog viser det sig, at han bliver frataget 10 mio kroner af firmaets penge. Heldigvis støder han ind i Casper, som lever livet som gambler i Sydfrankrig. De skruer en plan sammen, som skal skaffe dem de 10 mio kroner retur. Jeg elsker komedier, og skal helt klart ind og se den, når den kommer i biografen!

Nu kan I få chancen for at vinde 2 biografbilletter til filmen. Følg bloggen på bloglovin og skriv en kommentar til dette indlæg, så finder jeg en vinder søndag d. 9. juni. 

70 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

READY FOR TAN