SMUK BIKINI

BIANCO FASHION ARMY

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Jeg ved ikke om I kan huske, at jeg for nogle mdr. siden skrev om, at man kunne tilmelde sig Bianco Fashion Army, og måske være heldig at blive intern i deres designprocesser og meget mere. Igår modtog jeg så en mail om, at jeg var en af de heldige. Nu er jeg en ud af 59 andre i hæren (I kan se de andre lige her), som skal have indflydelse på designprocesser og meget mere.

I dag var jeg nede hos søde Josephine, som er butikschef i Bianco. Jeg har simpelthen været så heldig, at blive tilkoblet butikken i Kolding, hvor jeg allerede kender chefen, hvilket bare er så super hyggeligt. Jeg fik en fin gave fra Bianco, med det lækreste indhold og så fik Josephine og jeg hygge snakket lidt.

Jeg glæder mig til at indrage jer ikke denne nye spændende mulighed jeg har fået. Det er super fedt, at kunne få en fod indenfor det jeg virkelig brænder for og hvem ved, måske bliver det mig der en dag sidder i et hovedkontor ligesom Biancos.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUK BIKINI