SHOE SHI BAR LOAFERS

ROUND SUNNIES

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Den anden dag var jeg nede hos søde Josephine i Bianco, hvor jeg købte disse fine solbriller. Bianco fejre foråret og den kommende sommer med alle deres lækre sandaler, solbriller, tasker og clutches. Jeg har forelsket mig i en hel del sandaler, som jeg skal have kigget en ekstra gang på!

translation: I bought these wonderful sunglasses in Bianco the other day, and I already love them. The weather was fantastic, so I (read my sister) took some really great photos of me, wearing my new glasses. Now it has been raining since that day. 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOE SHI BAR LOAFERS