FLAT SANDALS

READY FOR TAN

Image Hosted by ImageShack.us

Sådan her så jeg ud i søndags lige før, at jeg var på vej ud i solen. Her i jylland havde vi nemlig masser af dejlig sol og varme, mens det regnede på sjælland. Jeg elsker virkelig min nye shorts, og købte den orange top til, da jeg synes den passede rigtig godt ind i de lidt brændte farver. Jeg tror I kommer til at se det her outfit flere gange på bloggen denne sommer! Toppen er forresten købt i h&m til en flad halvtreller!

Igen i dag har jeg lagt ude i solen hele dagen. Dette skyldes min skønne læseferie, som jeg nyder lige for tiden. Igår stod den på skriftlig dansk, hvor emnet var Teknologi. Jeg skrev en Kronik og følte lidt den blev noget værre rod, især fordi 5 timer da slet ikke er nok! Nå men følg med på bloggen i aften, hvor der vil være en fin konkurrence!

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLAT SANDALS