PROM NIGHT

LONDON TIPS?

Image Hosted by ImageShack.us

I sommerferien skal jeg til London med min mor og søster, og jeg er derfor blevet sat til at finde en ikke alt for dyrt hostel eller hotel. Jeg har været i London en gang før på studietur i 2.G, som var en helt fantastisk oplevelse. Der boede vi på St. Christophers Village tæt på Tower Bridge, som var en super fedt hostel med karoke bar. Jeg glæder mig til at komme tilbage og gå en tur på Brick Lane, shopping på Oxford street og udforske de mange museer.

Nu kommer mit spørgsmål så. Kender I nogle ikke alt for dyre hostels eller hoteller og har I ellers nogle gode London tips så kom med dem!

7 kommentarer

 • Da jeg var i London for uha snart 10 år siden, sov vi på et hostel der hed Picadilly Backpackers. Det var egentlig fint og super centralt. Mener ikke vi gav en bondegård for det, men priserne KAN være højere i dag 🙂

  Men hvis du vil have nogle tips, så synes jeg da du fx kan se forbi Isabella Thordsen’s Blog. Hun bor jo derovre og har lavet en del indlæg om fx loppemarkeder, spisesteder osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • London er en fed by 😉 Ville anbefale og tage en rundtur med en af de røde busser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da vi var i London for et par år siden, boede vi på ibis London Docklands. Docklands er selvfølgelig lidt væk fra det centrale London, men hotellet ligger tæt ved en togstation, så det var hurtigt og nemt at tage ind til midtbyen. Ibis er en budgetkæde af hoteller, og de har hoteller i hele London, så der er også noget, der ligger mere centralt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Jeg vil helt klart anbefale queens park hotel, virkelig lækkert og meget billigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal selv til London her i sommerferien med kæresten, og vi har valgt at tage på Stanley Hotel centralt i London til billige penge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor dejligt. Jeg har lige været afsted og har lavet en del indlæg på min blog. Måske du kan finde lidt inspiration der:
  http://rainycloudsinthesky.blogspot.dk

  Kig evt. under storbysanbefalinger, hvis du ikke kan finde dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ac

  Jeg var i London i efterårsferien sidste år, hvor min veninde og jeg var inde i den fedeste 2hand butik! den ligger på brick lane, og du kan finde adressen her: http://www.blitzlondon.co.uk/

  Den er helt sikkert et besøg værd!! Og god tur. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PROM NIGHT