WHAT I'M WEARING

TODAY I’M WEARING

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

shirt: envii, pants: h&m, boots: horze, sunglasses: linda farrow

Sikke dog som solen bliver ved med at skinne. Man bliver helt i godt humør af den. I dag har jeg tidlig fri og endelig – når jeg mener endelig mener jeg, at det er halvanden måned siden, at jeg har været ude og tage lidt outfitbilleder. Ikke fordi jeg går i kedeligt tøj, og ikke gider dele det med jer, men hvor har det dog været bidende koldt og jeg har haft alt for meget run på. I dag har jeg ladet arbejde og skole vente og i stedet vil jeg tage en kop te og slappe lidt af, inden jeg tager til dans i aften.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I'M WEARING