NIKE FREE

NORDVEST KONKURRENCE

Onsdag morgen sad jeg og så Go’morgen Danmark, hvor de snakkede om Michael Noers nye film – Norvest, som der blev taget hul på under CPH:PIX festival, som startede igår og løber ind til den 24. april. Michael Noer er en forholdsvis ny filminstruktør, men allerede ved første øjekast, var jeg ikke i tvivl om, at han virkelig får lagt tryk på nogle gode elementer! Noer tager nemlig socialrealismen (uh, nu kommer de kloge ord fra dansk op) op til nye ekstreme højder, i hans portræt af Nordvest byens mangfoldighed. Jeg glæder mig til at komme ind og se den!

Ikke nok med at jeg skal ind og se den, så får en af jer også chancen for at vinde 2 biografbilletter til filmen, som har præmiere d. 18. april. Alt I skal gøre at at skrive en kommentar til dette indlæg.

   

53 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NIKE FREE