NORDVEST KONKURRENCE

BIO OIL

Image Hosted by ImageShack.us

For en månedstid siden var Bio Oils PR bureau Mildh Beauty Press så søde at sende mig denne lækre olie. Den er lavet til at kunne hele sår. Både almindelige sår, men især også strækmærker, som jeg gerne vil være ærlig og sige, at jeg har lidt af på indersiden af mine lår. Nu har jeg testet den i et par dage, men tror dog der skal lidt mere tid til, før jeg kan se et resultat. Har nogen af jer prøvet den, og hvad synes I om den?

11 kommentarer

 • Jeg købte bio-oil i sommers, da jeg har nogle rigtig grimme ar efter et fald. Jeg prøvede at bruge det hver morgen og aften, når jeg huskede det, i 3 måneder. Mine ar er blevet meget mindre tydelige, så jeg tror på, at det virker, man skal bare give det noget tid! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Nielsen

   Ej hvor fedt! Tak Benno! Så vil jeg give det lidt tid! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også prøvet det, og det virkede også for mig. Det tager bare lige en 2-3 måneder før man kan se resultat. Bare husk at smørre de to gange om dagen hver dag 🙂

  http://www.johanneblog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Nielsen

   Det er jeg glad for, så må jeg bare have tålmodighed!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Joanna! Hvor kan man købe den?(forretning?) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Nielsen

   Hej Laura
   Jeg har set den i Matas, Bilka og Føtex 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har faktisk også en sådan sag, men opgav faktisk efter en måned! 😉 Dog kunne jeg godt finde på at smøre lidt på igen, for resultatet er vel det værd 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Nielsen

   Jeg har også opgivet flere gange efter hånden, men nu giver jeg den en skalle, og håber på et resultat!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også brugt den og var virkelig positivt overrasket. Jeg får rigtig let strækmærker og de er normalt meget lang tid om at blive lyse og dermed lidt pænere. Da jeg fik nogle på maven i forbindelse med at jeg tog nogle kilo på, brugte jeg bio-Oil. Strækmærkerne blev meget hurtigere lyse og “pæne”. Det virkede dog ikke umiddelbart på mine gamle strækmærker (her snakker vi 10-12 år gamle) som er meget dybe og brede, men synes nu også bare at det var rart, at de hurtigt blev mindre synlige. Den skal klart også bruges når jeg på et tidspunkt skal være gravid.
  Pudderdåserne har også skrevet om den og har endda lagt før og efterbilleder op. Rimelig vildt resultat!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende, jeg har ikke prøvet den før.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, det lyder spændende. Jeg glæder mig til der kommer et indlæg om dine resultater

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NORDVEST KONKURRENCE