L'Oreal forskning

TØSESPA PÅ COMWELL

spa-hotel-middagfodbad-spa-hotelcomwell-spa-hotelvarme-stole

Som nogle af jer måske så på instagram: @fashionaryblog, så var min veninde og jeg taget til wellness på comwell kellerspark i Vejle. Hjemmesiden duglemmerdetaldrig.dk, havde nemlig en oplevelsesgave, hvor man for 450 kr. pr. person kunne tage til tøsespa på det femstjernede hotel i Vejle. Jeg var afsted med min veninde, som dagen efter skulle flytte tilbage til Sjælland, så det var virkelig hyggeligt at tilbringe lidt tid med hende. Jeg har lavet en lille stemningsfilm ovenover, for at give et bedre indblik af vores tur.

Vi ankon lidt over middag lørdag, og fik udleveret en lille goodiebag med noget badesalt, samt nogle badetøfler og badekåbe. Vi klædte om og gik ind i selce aquaspa området, hvor vi startede med at gå igennem Kneipps fodbad, hvor man først gik igennem noget koldt vand, så noget varmt og så koldt igen. Derefter tog vi os et fodbad, inden vi fik serveret den lækreste middag. Bagefter fik vi lagt en ansigtsmaske inden i en relaxsauna og endte i boblebadet udenfor, hvor det næsten var blevet mørkt, og vi kunne kigge ud over vejlefjord. Sådan en fantastisk oplevelse.

/turen er sponsoreret

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

L'Oreal forskning