WOOD WOOD AW13

FAVES

_DSC9129

Her er lidt af mine simple favoritter. Jeg har altid en lille parfume på mig. Lige nu er det dot parfumen fra Marc Jacobs der ligger i min clutch. I perioder er jeg stor forbruger af magasiner, dog abonnere jeg ikke på dem, da jeg skifter lidt imellem costume og cover. Mine accessories er virkelig noget jeg går op i, da det jo som oftest er det der fuldender et outfit, så mine raybans og line&jo og  jane kønig smykker kan jeg ikke rigtig klare mig uden. Har I nogle favoritter hjemme hos jer?

TRANSLATION: A few favorites from my home. I always have a little perfume on me. Right now the dot perfume from Marc Jacobs. I’m reading magazine in periods, and alternate between costume and cover. I can’t get through a day without accessories. I’m always wearing my line&jo ring. Do you have any favorites.

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOOD WOOD AW13