SIMPLE AS USUAL

WIN DROP EARRINGS

Jeg elsker at forkæle jer med nogle konkurrencer her på bloggen, som tak fordi I følger med herinde. Denne gang har I mulighed for at vinde disse smukke dråbe øreringe fra annlil, der forhandler billige smykker i en virkelig lækker kvalitet. Jeg har selv udvalgt disse fine øreringe til jer på hjemmesiden. Jeg synes simpelthen de er så smukke og stilrene – og så er de sølv, hvilket jeg ikke selv plejer at gå med. Det synes jeg bare gør dem endnu mere stilrene.

For at deltage i konkurrencen skal I like bloggens facebook side her,  annlil’s facebook side og fortælle mig hvilken lejlighed I vil bruge øreringene i? Konkurrencen slutter søndag d. 13. kl. 18.00.

TRANSLATION: now you can win these unique and fashionable earrings from annlil. All you have to do, is to like theeyeshaveit and annlil on facebook and tell me, which occasion you’ll use the earrings for?

76 kommentarer

 • Lisbeth Mortensen

  Øj de er flotte. X’er 😀 Godt Nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Mortensen

  Glemt noget…… 😀 Skal bruges til næste fest 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, dem har jeg også set på derinde 🙂 Jeg ville bruge dem til hverdag, da jeg synes de på den ene side er ret simple, men alligevel kan give et outfit noget lidt mere sofistikeret og tjekket. Man må godt gøre lidt mere ud af sig selv til hverdag, ik?! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  De ville være yndige til den kommende galla fest her den 26/1 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De skulle på til næste julefrokost eller bytur
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, hvor er de flotte!

  Jeg ville helt klart bruge dem til at pifte et sort outfit op, sammen med et sølv armbånd og mit sorte casiour. Det er bare et lækkert miks!

  Mille!
  Millecajar@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Godt nytår 🙂

  Hvor er de yndige….de skal selvfølgelig bruges, når jeg skal ud med veninderne næste gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Hvor er de fine! De skal bruges som takkegave til min søster for at ville passe vores tre børn i alderen 11, år, 2 år åg 1 år, mens kæresten og jeg tager på weekendophold 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Rick

  Jeg vil bruge dem altid, hele tiden 24/7. De er så fine og kan bruges til enhver lejlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunilla Hedegaard

  De ville være så fine at tage på til en konfirmation!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Pedersen

  Jeg vil helt sikkert bruge dem til efteråret, hvor jeg fylder 18. Så tager jeg forhåbentligvis et smut til England sammen med nogle gode veninder, og så skal øreringene med i byen og luftes 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er superfine. Jeg ville bruge dem til en bytur tror jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Bruun

  NØJJJJ!! Shit de er flotte! Jeg ville helt sikkert bruge dem til Galla på gym! Står også lige og mangler de perfekte øreringe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg vil bruge dem når jeg skal i byen,til fest,min datter skal snart konfirmeres,der ville jeg nok også bruge dem,men jeg kunne også sagtens finde på at tage dem på i hverdagen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er godt nok flotte!

  Godt nytår til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Ihh hvor er de da mega skønne! Jeg vil bruge dem en bytur, med et helt enkelt outfit. Krydser alt hvad der krydses kan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøøj, hvor er de smukke!! Tror faktisk at jeg vil give dem til min mor, hvis jeg vinder 🙂 De kan sagtens bruges til alt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Jeg følger allerede alle steder i forvejen, så indlægget har også fået et like med på vejen.
  Jeg er vild med dråbe øreringene, og ville uden tvivl bruge dem, så ofte som muligt. Jeg ville bruge dem til mine eksamener (hvor jeg godt kan lide, at se flot og stilet ud), til fester såvel familie som private, og så ville jeg bruge dem, til min venindes forestående bryllup. De får uden tvivl ethvert outfit til at se lidt mere glamourøst ud! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Holm

  Virkelig fine og lidt anderledes øreringe 🙂 jeg tror jeg både
  ville bruge dem til hverdag og til fest, de passer
  jo til stort set alt !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke dig nogle helt utrolig flotte øreringe!

  Jeg ville nok bruge dem her om 2 uger, hvor jeg skal til 70 års fødselsdag ved min kære mormor. Det er ikke hver dag ens mormor fylder rund, så skal gøre lidt ud af mig selv. Her er sikker på, at de vil klæde mit outfit utrolig godt!

  kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke dog nogle helt utrolig flotte øreringe!

   Jeg ville nok bruge dem her om 2 uger, hvor jeg skal til 70 års fødselsdag ved min kære mormor. Det er ikke hver dag ens mormor fylder rund. Derfor har jeg købt en helt særlig kjole, som vil klæde disse øreringe rigtig godt 🙂

   kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Kristina Jørgensen

  Ej hvor er de flotte, jeg vil bruge dem hver dag, da de er klassiske og stilrene og kan gå til hverdags tøj og de kan pifte den lille sorte kjole op, så man ligner en million.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Borup

  Fine! De skulle bruges til min venindes fødselsdagsfest med en klassisk lang sort kjole til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde O

  Ville bruge dem både til hverdag og fest 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F. Madsen

  Jeg vil bruge dem en af de dage, hvor jeg står på kl. 05 for at komme på arbejdet og jeg bare ikke orker og føler, at jeg ligner noget der er løgn. På de dage hjælper det nogle gange at tage noget ekstra fint på og gøre noget ud af sig selv, for at overleve dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare fine Joanna, de er ret enkle, så synes bestemt godt de bare kan bruges i hverdagen. Så det er nok der jeg ville bruge dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • meget smukke 🙂

  hvornår trækker den din give away ???

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniela Steffensen

  uh, de er meget fine, og jeg har liket begge facebooksider 🙂 Jeg vil have dem på næste gang i mødregruppe… De er nemlig ret så fine, og tror de ville være perfekte til det.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • måske til min snarkone fødselsdag 🙂

  Kig også gerne forbi min give away hvor du kan vinde et Danefæ sengesæt:

  http://krea-kaos.blogspot.dk/2012/12/give-away-6.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Jensen

  Jeg vil bruge dem til de to konfirmationer jeg skal til her i foråret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville nok bruge dem til fest, men ellers også en lidt “fin” hverdag 🙂

  http://www.johanneblog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De skal helt klart på, når min niece har konfirmation her til foråret. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Waouw ! Virkelig specielle, men flotte.. 🙂 Jeg tror de skulle bruges til mange festlige lejligheder, men den nærmeste bliver til min klasses forsinkede julefrokost og til min tøse fødselsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sidsel

  Ja de er godt nok flotte – dem har du valgt godt 🙂
  Jeg ville nok bruge dem til min mors kommende fødselsdag, til tøse-julefrokost…og efterfølgende bare rigtig tit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er need! Liker allerede jer begge <3
  De ville være helt perfekte til min fødselsdag her i marts! Åh, jeg ville elske at vinde dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mahler

  Jeg ville bruge disse superflotte øreringe d. 8. maj hvor jeg skal til galla fordi jeg er 3.g i gymnasiet, samtidig bliver jeg 20 den samme dag, så de skulle også lige med en tur i byen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte Takahashi

  Skal bruges til hverdag og fest

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det er min fødselsdag i næste mdr så det ville da være en perfekt lejlighed at bruge dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara r

  Jeg vil bruge dem til hverdag og fest 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Sørensen

  Ville da helt sikkert forære dem til min store datter, så hun kunne bruge dem til hendes konfirmation til forår..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Øj, de er fine! Jeg har liket. Jeg vil helt sikkert bruge dem til min lillebrors konfirmation i Maj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Boisen

  Jeg ville bruge dem til at pifte et simpelt look op med, både til hverdag og fest 🙂 smykker kan altså bare pifte alt op, og så er disse jo helt vildt smukke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie kjeller Larsen

  De er vildt fede!! Jeg ville bruge dem til hverdag og fest, de kan jo afhængigt af tøjet både bløde op eller tilføje lidt råhed:) super fede til tøj med nitter f.eks. Eller en sød og blød skjorte:)

  God weekend!!

  Følger der hvor jeg kan følge:) deler på fb

  Mvh.

  Annesofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • birdie

  Hvor er de øreringe smukke og enkle..Jeg bruger stort set altid øreringe..:) Nogle ting bliver bare en del af dagens outfit, lige som det at bruge briller..Tingene skal bare passe sammen..De her går jo til det hele..;)
  Jeg skynder mig at lægge et lod i kurven..
  Rigtig godt nytår fra

  birthe.gug@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Hvor er de fine. Jeg ville bruge med til et hvert outfit og hver en lejlighed her i januar, der jo altid
  føles trist og lang og man derfor har brug for noget der lyser op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de smukke og enkle! De kan jo både bruges til hverdag og til fest, feks. til min fødselsdag i næste måned! :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De kunne selvfølgelig blive brugt til en flot kjole til en bytur eller andet. Men tror nu at jeg vil bruge dem every single day sammensat med en masse sølvringe og gøre mit outfit både elegant og råt samtidigt 🙂

  Øreringene er for flotte til at være gemt væk til særlige lejligheder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Møller

  Jeg ville bruge dem til fest, med en blazer jakke og hestehale ! 🙂
  De er så pæne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Bruun-Nielsen

  Da jeg går på idrætsefterskole og ikke ifører mig andet end sportstøj på skolen, ville de ikke gå til hverdagsbrug for mit vedkommende, men derimod til en fødselsdag, lækker middag med mine veninder eller et fedt event, sammensat med en sort blazer, min “moonlight grapes” ring fra Georg Jensen(http://www.georgjensen.com/dk/smykker/moonlight-grapes/moonlight-grapes-ring-sterling-solv-stor) samt en enkel, løstsiddende, sort kjole med længde til midt på låret. Det kunne være så fint sammen og et drømmeoutfit til den 50-års fødselsdag jeg snart skal til 🙂

  – Smadder lækker blog, har fulgt dig længe! Du er for sej <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Disse øreringe skulle klart bruges til hverdag, da jeg ofte går klædt i sort, men gerne pifter outfittet op med accesories og tror at disse kunne pifte selv den mest enkle outfit op, trods at de selv er ret enkle <3

  xoxo Sam Conradsen
  Samconradsen@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine !!! De ville være helt perfekte til min venindes fødselsdag her i januar !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er godt nok fine! Vil have dem på næste gang jeg skal til fest 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Laursen

  Hold da fest, nogle små skønheder du har udvalgt. De jo virkelig smukke og elegante 🙂

  Jeg har et par konfirmationer, et bryllup, en galla-fest og en studenterfest at se frem til i 2013, og jeg tror, at de her øreringe ville passe helt perfekt til disse lejligheder! Fine, men ikke i en overdreven grad. Nok til at man kan se, at personen i hvert fald har tænkt over, hvor meget hun skulle gøre ud af sig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej jeg ville vælge at gå med til hverdag, men også til fest, det er enkle og smukke, og jeg kan godt lide sølv….!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Hej og Godt nytår 🙂

  Som du ved, jeg følger dig allerede på både FB og bloggen 🙂
  Jeg vil gerne give disse flotte øreringe til min hustru, så kan hun tage dem på når vi har snart årsdag 🙂

  Hilsen, Reza

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Neipart

  Hvor er den bare fine. Deltager og deler med glæde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Behrouz Shoaibi

  Hvor er de bare smukke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Brinch

  Super fede og unikke øreringe… Hvis jeg blev den heldige vinder, skulle de tages i brug til min 30 års fødselsdagsfest om 3 uger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja K

  De ligner rigtig meget mine yndlings-øreringe Eclipse fra Calvin Klein. Min kæreste købte dem til mig i julegave for et par år siden, men desværre har jeg tabt den ene til en meget vild og våd kulturnat sidste år. ØV!

  De skulle bruges til alt. Ligesom de andre. Basta bum. Alt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De ville da være rigtig fine til hverdag og/eller til små hyggefester. De er i hvert fald meget søde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er de fine! Jeg deltager helt sikkert.

  Jeg har ikke huller i ørerne endnu, men jeg overvejer det kraftigt og er sikker på, at de øreringe ville være et skub i den rigtige retning mod at få taget mig sammen til at få lavet hullerne. Det ville helt sikkert være de første, jeg ville tage i brug!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er det et sødt smykke sæt man kan vinde, deler straks med håbet om at være den heldige eje af det smukke sæt
  kan slet ikke beskrive med ord hvor vidunderligt smykkesættet er <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Skovsbøl

  Ej de kunne være perfekte til min konfirmations kjole! Nøj hvor er de vildt smukke! De passer uden pis perfekt. Til min fine enkle konfirmations kjole, også et par enkle sandaler/ballerinaer også dem der! Så mangler der bare en ring der matcher, så ville det se så godt ud… Nøj jeg håber jeg vinder 😉

  Kram…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Line

  Gud hvor er de fine 🙂
  Jeg vil bruge dem til de diverse fester skal til nu her.
  Kunne også sagtens finde på at bruge dem til hverdag,
  da de er så enkelte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Svensson

  årh hvor vil jeg gerne vinde! de flotte!
  jeg vil bruge dem til min farmors 90 års fødsesldag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Tvede

  De skal bruges til min 19 års hvor jeg mangler et par smukke sølvøreringe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla TW

  De er fine feminine og samtidig rå. De er simple og tidsløse så sådan et par øreringe ville jeg gå med HVER dag. Jeg ved med sikkerhed at de skal bruges til min nieces barnedåb i marts, de kan både gå til det rå look og klassisk. Ville at eje dem<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  whauuuu hvor er de flotte, de ville klæde mig rigtig godt – dem kunne jeg godt tænke mig at vinde

  godt nytår <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Mortensen

  Jeg er VILD med de øreringe og går kun med sølv. De er så smukke og vil bruge dem hver gang jeg skal ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, de er skønne! Passer både til et casual out-of-town arrangement, og en tur på restaurant.

  Jeg tror, at jeg ville bruge dem i anledningen af min fars 50-års fødselsdag. Han fylder 50 d. 15/1, så de ville passe perfekt til de sorte Vagabond støvletter og min sorte bodycorn kjole. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Drømmer om noget så smukt som dette til jeg skal gå op af kirkegulvet!
  Smukke klassiske øreringe, som jeg også ville kunne bruge bagefter. 🙂
  Hvis jeg ikke er heldig her, må jeg hvis hellere give den kommende husbond et par hints! 😉
  Gad vide om det er for åbenlyst at sende ham et link! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Mortensen

  Wauw hvor sælger hun bare mange flotte smykker – og de der øreringe er da helt fantastiske 🙂
  Krydser fingre for at vinde, og har liket begge på facebook 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Laursen

  Neeeej, hvor er de dog fine! Har aldrig set så enkelt et design, der på samme tid opfanger så meget opmærksomhed! 🙂

  Jeg kan se frem til et par konfirmationer, et bryllup, en efterskole-afslutning (tud, tud) og så bliver min dejlige storesøster da også lige student til sommer! Disse skønheder ville passe perfekt til disse lejligheder – ville elske at rende rundt med dem på! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de flotte! Ville nok bruge dem til hverdag eller fødselsdage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miriam Noer T.

  Hej Joanna :). Det er nogle smukke øreringe som selvfølgelig både kan bruges til fint brug eller hverdags. Jeg kunne godt finde på at tage dem på til noget meget meget hverdags agtigt. Et par jeans og en fed t-shirt, håret sat op og så øreringene. Det er bare en ide :). Knus herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIMPLE AS USUAL