DIAMONTS

SHIRT PROJEKT

skjorte-opgave-tekstil

I dag har jeg ekspermenteret lidt med min skjorte, som I ser på ovenstående og efterfølgende klippet i den, så de to forstykker er væk, da der skal noget transparent stof på der. Jeg glæder mig til at vise jer resultatet, som langt fra er færdig endnu. Som sagt skal vi vise vores færdige style på catwalken på vores skole lørdag, hvor der er åbenthus.

Forresten tak for alle jeres søde ord! Jeg stopper ikke med at blogge, men jeg har bare fået tænkt en masse ting igennem. Blandt andet, at det er fedt at udlevere min passion her på bloggen, men i mindre mængder og jeg skal nok bare lade være med at fylde hele mit hoved med bloggen. Jeg har også et liv og nogle rigtig dejlige venner ved siden af!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIAMONTS